Vårdugnad 13 og 14. juni
11. juni 2020
HOLE IN ONE
23. juni 2020
Last ned Golfbox app for registrering i Golfbox

Hei

Vi er heldige i Tromsø Golfklubb i den forstand at det er god plass, og at man alltid kan regne med å kunne spille når man vil, selv om det er på impuls. Derfor er det mange som lar være å registrere seg i Golfbox før runden.

I tillegg er det smittevernregler knyttet til bruk av scorekort, spesielt i turneringer.

Det er mange gode grunner til å registrere seg i Golfbox før runden, i tillegg til at det er et krav fra baneledelsen å gjøre det. Det er egentlig ingen grunn til å ikke gjøre det. Du kan til og med gjøre det på mobilen (last ned appen fra Apple App Store eller Google Play). Appen er blitt veldig bra.

Du kan booke start tid, Bekrefte start tid. Føre scorekortet ditt og din markør får dette rett inn i sin Golfbox for godkjenning.

Tromsø golfklubb ønsker at alle skal bruke Golfbox appen til registrering av rundene. Scorekort ønsker vi å fase ut og vil i liten grad bli brukt. I tillegg er det super enkelt å registrere scoren og dermed få justert sitt hcp etter runden

Fordeler ved å registrere:

  • Det får Tromsø Golfklubb til å virke som en travlere og mer populær bane enn det som er inntrykket hvis noen bare er innom og sjekker tider.
  • Du slipper kanskje å spille alene – folk du kjenner legger kanskje merke til at du skal spille, og registrerer seg i samme ball.
  • Da vet baneledelsen at det er folk på banen, slik at de kanskje kan justere klipping, vanning og vedlikeholdsarbeid deretter.
  • Du blir nødt til å sjekke om din ønskede starttid faktisk er ledig.
  • Utenom åpningstiden til kafeen gjør det det enklere for baneledelsen å sjekke at alle gjester har betalt for å spille, spesielt når mange nå betaler med Vipps.

 

Nå har svært mange av oss smarttelefoner, og da er kanskje den beste løsningen å bruke den fine Golfbox-App’en.   Da er det bare noen få tastetrykk for å bekrefte teetime før vi starter runden, før vi kan starte det digitale scorekortet – og justere handicapet vårt automatisk etter gjennomført runde.

Du kan søke etter Golfbox i Google Play (Android) eller App Store (Iphone) så finner du den raskt for nedlasting.

 

Brukernavn Passord