NYBEGYNNERKURS, VEIEN TIL GOLF KURS 2018
7. mai 2018
VEIEN TILBAKE TIL GOLF. ÅPEN DAG
6. juni 2018
MATCHSPILLTURNERING 2018

Matchspillturnering 2018

Etter noen års opphold, prøver vi på nytt å avholde en matchspillturnering i Tromsø golfklubb. Usikker på hva matchspill er? Les mer her: http://no.wikipedia.org/wiki/Matchspill. Turneringen går over hele sesongen med avsluttende finale og bronsefinale søndag 10. september.
Turneringen er åpen for medlemmer av Tromsø Golfklubb. Damer og herrer spiller i samme klasse, men fra ulike teebokser (hhv. 48 og 57).
Det er plass til 32 deltakere, og her er det første mann til mølla som gjelder.
NB! Påmelding skjer på en egen nettside – ikke i Golfbox. Påmeldingsfristen er 1. juni kl. 2100.
Alle matchene i turneringen spilles over 18 hull. De innledende rundene spilles som et gruppespill med fire spillere i hver gruppe, og der alle spiller mot alle. Gruppene vil bli trukket, men likevel slik at handicap vil bli hensyntatt (det vil være en spiller fra hver kvartil i hver gruppe).
Alle spillerne skal altså spille tre matcher i gruppespillet. De to første i hver gruppe vil gå videre til 16-delsfinale. Dersom det er likt i matchen etter 18 hull, avgjøres kampen på sudden death på følgende hull: 1, 2, 3, 17, 18, 1, 2 osv. Dersom spillerne har lik score etter at gruppespillet er ferdig, vil spillere med lavere handicap rangeres foran spillere med høyere handicap.
Matchene vil justere for handicap, men på en litt spesiell måte: Man tar handicapet til den med høyest handicap og trekker fra handicapet til den med lavest handicap. Svaret man får vil den svakeste spilleren få lagt til på banens vanskeligste hull. Eksempel: Kåre har 19 i handicap, og skal møte Jens som har 11. Differansen er 8. På de 8 vanskeligste hullene får Kåre ett slag ekstra, mens Jens spiller på scratch. Det innebærer at på hull 1 (indeks 4) vil vi spillerne dele om Jens får par og Kåre bogey. Får begge par, vil Kåre vinne hullet. På hull 3 (indeks 16) vil det være likt, slik at hullet deles om begge får samme score. Når kampoppsettet kommer, vil vi sette opp hvor mange tildelte slag den svakeste golferen vil få i hver kamp.
Matchene skal spilles som følger:
Gruppespillet skal være avviklet innen 21. juli kl. 2100.
Åttendedelsfinalene skal være avviklet og innrapportert innen 19. august kl. 2100
Kvartfinalene skal være avviklet og innrapportert innen 26. august kl. 2100
Semifinale skal være avviklet og innrapportert innen 2. september kl. 2100
Når oppsettet kommer er det den som blir satt opp først i flighten som har ansvar for å ta kontakt med den andre for å avtale tidspunkt for spill. Spillerne må i fellesskap finne et tidspunkt som passer. Vinneren av matchen har ansvar for å registrere resultatet på turneringens nettside.
Prisen for å være med på hele turneringen? Kun kr. 300,-. Påmeldte spillere vil bli fakturert. Spillere som ikke har betalt fri spillerett for sesongen, må betale greenfee for hver runde de spiller.
Spørsmål? Send en e-post til turneringsansvarlig Stian Ørbeck Sørheim på stianos@gmail.com, eller ring 958 02 807.
Lyst til å være med? Meld deg på her. http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegg4QpjKdNgiWcSnxNPJ2nAWzegGXTnK9r7CfDud-gTsqyfg/viewform

Brukernavn Passord