REGION TOUR BLIR NORD-NORGE TOUR
16. april 2024
NÅ GLEDER VI OSS TIL NY SESONG
Vi gleder oss til ny sesong
Da åpner vi endelig banen for sesongen.
LØRDAG 8. JUNI KL 1300 FOR ALLE SOM HAR VÆRT PÅ DUGNAD I ÅR.
Driving rangen åpnes også lørdag.
Dugnaden starter lørdag kl 1000.
Det har vært en litt merkelig vår. Ganske lite snø og ok gressvekst på greenene samtidig som det har vært veldig vått på banen. Gode temperaturer, lite frost, men enkelte steder gikk frosten først denne uken. Derfor har vi ikke hatt mulighet til å gjøre alt arbeidet som skal til før vi åpner før forrige helg og nå. Har du mulighet til å bidra med litt dugnadsjobbing gjennom uken enten på dagtid eller ettermiddagstid er det bare å ta kontakt med bjorn@tromsogolf.com eller tlf 90766520.
Det er satt opp trafikkstyring ute på mange hull. Det er sperringer som forteller deg hvor vi ikke ønsker å ha trafikk. Dette er for å skåne dårlige områder, slik at gresset kan få ro og vokse. Se bilde.
Viktig at dette respekteres.
Unngå å ta traller helt inn til greenen.
Sperringene medfører litt ekstra vei å gå, men det er nødvendig. Så tenk hvor på banen du går og hvor du triller trallen. Bruk de flotte stiene som er etablert mange steder.
Viktig at alle forholder seg til dette.
Alle som skal spille både i helgen og videre fremover må inn i kafe og registrere seg før de skal ut å spille. Dette for at du som ønsker fritt spill for sesongen får betalt og får klistremerket for årsgreenfee 2024. Årsgreenfee kan betales i kassa på klubbhuset.
Husk å reparer nedsagsmerker, reparer gjerne andres merker også. Husk at greengaffelen alltid skal være i lomme og ikke i bagen.
Når det slås opp divots så ta deg tid til å legge den tilbake på plass.
Slik kan vi få en bedre bane gjennom sesongen og mye mindre vedlikehold for banemannskapet.
Vis hensyn til banen vår
Brukernavn Passord