ONSDAGSGOLFEN
7. juli 2017
JUNIORLEIR BODØ
17. juli 2017
DUGNADSARBEID

Hei alle golfvenner.

Det har begynt å spire å vokse på banen. Roger og Dima jobber på høytrykk og det er mye å gjøre. Vi trenger litt hjelp, slik at vi får banen i tipp topp shape til Regiontouren som arrangeres 29 og 30 juli.

Til Regionstouren har vi ønske at noen kan bake en kake, stille som startere og mottak av scorekort. Supert hvis du kan stille opp for klubben.

 I tillegg til klipping og rydding og ordning i bunkere er det viktigste nå å få ryddet unna kvist og ved som har ligget siden dugnaden i juni.

Det hadde vært supert om du kunne avse en liten time eller to når du var her inne for å spille golf. Bare ring meg på forhånd eller send meg en mail så kan jeg ha utstyret klart til du kommer.

Snakk med Bjørn (tlf 907 66520) så forteller han hvor kvisten skal legges og hvor ved skal legges. Du låner gator og tilhenger. Det er en fordel å jobbe sammen to og to. Da går det raskt.

Hvis flere gjør litt, så blir det ikke så mye jobbing på enkelte og banen blir slik vi ønsker at den skal være.

Her er en liten oversikt over oppgaver som det hadde vært supert å få hjelp til. Dugnadsjobbingen kan gjøres akkurat når du selv har tid. Vi spanderer vaffel.

Hull 3: Det ligger en haug bak utslaget og litt spredt langs høyre side.

Hull 4: Kvist langs venstre side.

Hull 5: På stien mot utslaget masse kvist og ved som må kjøres bort.

Kvist på både høyre og venstre side av fairway.

 Hull 6: Kvist på høyre side av green

 Hull 7: Kvisthaug mellom fairway hull 7 og utslag hull 8

 Hull 9:Kvisthaug høyre teested 48

Hilsen dugnadsansvarlig Jan Eirik Andreassen

Brukernavn Passord