ÅPEN DAG PÅ BREIVIKEIDET. NYSGJERRIG PÅ GOLF? 18 OG 19 AUGUST
17. august 2017
KLUBBMESTERSKAPET 2017
28. august 2017
FORTSATT LEDIGE PLASSER PÅ KLUBBTUREN I OKTOBER. MELD DEG PÅ

Tromsø Gk til Villaitana 23-30. oktober 2017 per 25.07.

Klubbturen i høst går til Villaitana. Et flott golfanlegg med supre baner. Hotellet er storslagent.

Det er fortsatt mange ledige plasser og vi håper å få med så mange som mulig på høstens fineste eventyr.

Kort busstur på 40 minutter fra flyplassen i Allicante.

Vi kjører som vanlig først til mølla prinsippet.

Meld deg på til bjorn@tromsogolf.com

Dette skal være et supert anlegg med mangefasiliteter. Se vedlegg.

Vel møtt til supre golfdager   

Håper vi klarer å fylle opp alle plassene. det er 7 ledige plasser igjen.

Melia Villaitana Golf Resort er reisemålet i høst. Det ligger ved Benidorm ca. 40 min. nord for Alicante. Golfresorten har et veldig bra hotel og 2 forskellige 18 hulls baner ved hotellet.
Villaitana Golf Club har to 18 hulls baner, som får enhver golfspiller til å bli begeistret. Levante banen med Par 72 er designet av Jack Nicklaus. Den brer seg ut over i en den klassiske middelhavsnatur med velpleide brede fairways og utsikt over havet på alle hull.                                                                                                                                                                                                  Poniente course er en smalere og mer spennende bane da den er kupert. Banen har Par 62 men er likevel en utfordring for alle typer spillere med mange hindere og små greener. På Poniente har man golfbil inkludert i greenfeen. *Dersom det er starttider ledige etter 18 hull er spilt kan man spille mer uten ekstra kostnad.
Melia Villaitana er et meget moderne hotel og i Spansk stil bygget opp som en landsby. Hotellet har 356 værelser og er kjent for sin gode service. Frokosten og middagene nytes ved det flotte bassenget. Vil du være god mot din kropp kan hotellets Spa etter runden kanskje være noe (mot betaling).
Melia Villaitana har alt det du behøver for å få en perfekt golfferie – Melia standard, fantastisk golf, god mat og kun 5 min. med taxi til Benidorm med et stort utvalg restauranter og barer.

Påmelding og mer info: bjorn@tromsogolf.com, tlf 90766520
Bli med Tromsø Gk til Villaitana i Spania!              23-30. oktober 2017
Inkludert i prisen: • Flyreise Norwegian direkte Tromsø– Alicante t/r • Golfbagog 20 kg bagasje • 7 netter på Melia Villaitana Hotel i dobbeltrom • 7 frokosterog 7 middager påhotellet • 4 runder på Levante course * • 2 runder på Poniente course m/ golfbil * • Transfer Alicante flyplass– hotellett/r • Fri wi-fi og tilgang tiltreningsrom
Pris kr 14 465,- per person
Enkeltromstilleggkr 2 195,

Brukernavn Passord