TA EN PRO TIME TORSDAG ELLER FREDAG
15. august 2017
FORTSATT LEDIGE PLASSER PÅ KLUBBTUREN I OKTOBER. MELD DEG PÅ
17. august 2017
ÅPEN DAG PÅ BREIVIKEIDET. NYSGJERRIG PÅ GOLF? 18 OG 19 AUGUST

TROMSØ GOLFKLUBB INVITERER NYE, GAMLE, UNGE, ELDRE OG IKKE GOLFERE TIL ÅPNE DAGER, FREDAG  18 OG LØRDAG  19. AUGUST PÅ BREIVIKEIDET, TROMSØ GOLFKLUBB                                                                                                  

Trenger du litt veiledning og en restart på golf karrieren? Tromsø Golfklubb inviterer til dager med full fart på golfbanen.                  

Fredag 18. august er ettermiddagen da ferske medlemmer og etablerte golfspillere kan friske opp og komme skikkelig i gang.      Driving rangen er åpen fra kl 1700 til kl 2100. Du får gratis baller.                   

Lørdag 19. august har vi åpen dag for alle som er litt nysgjerrig på golfsporten og hva det egentlig er på vår flotte bane på Breivikeidet. Vi har utstyr som du kan låne.

Vi får besøk av golfpro fra vår samarbeidsklubb i Bodø fredag og lørdag. PROTIMEN MED JERZY ER GRATIS. Våre egne trener ressurser stiller også opp og veileder. 

Lørdag ønsker vi alle som er nysgjerrige på golf, gamle og nye medlemmer velkommen til åpen range. Vi har utstyr som vi låner ut. Både drivere, jern og puttere.

Vi står klar til å ta imot alle som ønsker det fra kl 1100 til kl 1600.

Lørdag kl 1600 er det mulighet for de som vil å spille en runde på banen. Vi arrangerer en uformell turnering (Friends Open) Se vedlagte invitasjon. Kravet er at det er en etablert golfer med i hver flight.

Invitasjon Friends Open

 Så ta med venner og vis frem en flott sport i fantastiske omgivelser.

Vi har åpen kafe’

Tromsø Golfklubb ønsker velkommen til golfdager på Breivikeidet.

Brukernavn Passord