3 KØLLER OG PUTTER TURNERING 4 JULI
27. juni 2018
DUGNADSARBEID / HULLANSVARLIGE
10. juli 2018
INFO FRA TURNERINGSKOMITE’N. BLI MED

Turneringer resten av sesongen 2018

Tromsø Golfklubb arrangerer turneringer gjennom hele sesongen. Det er forskjellige turneringer, både for lag, med handicap, på slag. I tillegg arrangerer våre sponsorer flere turneringer.
De fleste turneringene er åpne. Det vil si at alle kan melde seg på og delta. Det er forskjellige klasser på alle turneringene.
Klubben håper flere kan melde seg på turneringene. Det er viktig for klubbens økonomi og det blir også enda mer gøy hvis flere blir med. Det er ingen av turneringene som er farlige å være med på og du får spilt med mange forskjellige og hyggelige medlemmer. Hvis du er nybegynner spiller du i en egen klasse og du lærer mye av å spille med mer erfarne spillere, så utfordringen er klar meld deg på å bli med på turneringene videre fremover.
Turneringsoppsettet / terminlisten ligger under fanen Turneringer 2018 på tromsogolf.com

4-5 august arrangerer Tromsø Golfklubb Regionstour. I den forbindelse trenger vi noen frivillige til å være startere og til å hjelpe litt til ute på klubbhuset. Flott hvis noen kan. Da skal du bare melde Bjørn på bjorn@tromsogolf.com.

Det er verdt å merke seg avslutningsturneringen LØRDAG 6. OKTOBER. Mange klasser, flotte premier og avslutningsfest i etterkant av turneringen. Fest med premieutdeling blir i golf simulatoren ved Harila. Her MÅ du melde deg på?

Hilsen Turnerings og arrangement komite’n

Brukernavn Passord