BLI MED TROMSØ GOLFKUBB PÅ KLUBBTUR 3-10. MARS 2018
7. november 2017
KLUBBTUR TIL ALMARIMAR 3-10 MARS. LEDIGE PLASSER
29. november 2017
KLUBBEN I MITT HJERTE. STEM PÅ TROMSØ GOLFKLUBB

Til alle i Tromsø Golfklubb og alle supportere

500 000 kr skal deles ut: Stem på klubben i mitt hjerte 11.-24.november

Om klubben i mitt hjerte  Dersom vi klarer å få 50 stemmer i løpet av en dag, er klubben med i trekningen av dagspremien på 10.000 kroner fra Sparebank 1.

Totalt deles det ut 30 dagspremier a 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner.

Gå INN På www.klubbenimitthjerte.no  OG STEM PÅ TROMSØ GOLFKLUBB.

 

DEL OG SPRE DET GLADE BUDSKAP PÅ SOSIALE MEDIER SOM FACEBOOK. SNAPP, INSTAGRAM ++

Av erfaring ser vi at de klubbene som evner å spre ordet i sosiale medier og engasjere utøvere, trenere, venner og foreldre har størst sjanse for å vinne både dagspremier og sammenlagt.  Norges idrettsforbund, i samarbeid med Sparebank 1, Dagbladet og P4, er stolte av å starte årets Klubben i mitt hjerte-kampanje.  Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljø er idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle som ønsker å takke sitt idrettslag, stemme på – og jobbe for – at klubben vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Alle idrettslag i Norge kan stemme på sin favorittklubb og vinne flotte pengepremier.

Totalt skal 500.000 kroner deles ut!   Kampanjen starter lørdag 11. november og varer fram til fredag 24. november kl 12.00. Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for årets kampanje.

Egen SPLEIS-kampanje  Alle som stemmer på klubbenimitthjerte.no kan også opprette en SPLEIS og samtidig delta om en ekstrapremie.  Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4 ønsker alle lykke til med årets kampanje!

Brukernavn Passord