NYBEGYNNERKURS 14, 15 og 17. august
9. august 2017
TA EN PRO TIME TORSDAG ELLER FREDAG
15. august 2017
Nord Norsk Mesterskap i Bodø

Lofoten, Rana og Varanger vant NNM

Anne Skancke Karlsen vant årets Order of Merit i Region Touren

 

Det ble knallharde og hårfine oppgjør mellom herrene, damene og gutter junior over tre dager i nordnorsk mesterskap i golf  i helga.

 

Lars Magnussen fra Lofoten Golfklubb vant herrenes, Gry Eriksen fra Polarsirkelen Golfklubb vant damenes og Chris Larsen fra Varanger Golfklubb vant gutter junior.

Arrangørklubben, Salten Golfklubb, kapret de sju plassene etter vinneren på herresiden, men det var ikke godt nok når Lars Magnussen avsluttet med søndagens runde på bare 69 slag, som er banens par.

Totalt deltok nærmere 80 spillere i turneringen fredag, lørdag og søndag.
Krevende forhold

-Det er spilt veldig mye bra golf under skiftende forhold med sol, regn og vind på det jeg mener er en av Norges ti flotteste golfbaner, sier dommer Einar Sem-Jacobsen fra Golfforbundet. Han gleder seg over at det er så mange unge spillere med, men også over at den voksne garde ikke bare henger med, men hevder seg.
Nådde målet

Lars Magnussen nådde i dag sitt mål om å bli nordnorsk mester og innser at han må sette seg nye mål:

-Jeg vet ikke helt hva det skal bli, seieren må jo også forsvares neste år når mesterskapet går i Narvik. Men jeg er glad vi har et flott golfmiljø og flott bane i Lofoten, så her gjelder det bare å spille golf, sier han.
Holder stand

Gry Eriksen har ikke vært lett å slå blant damene, men vant denne gang bare med ett slag mindre enn Jorunn Markussen, fra Salten Golfklubb.

-Jeg liker meg godt her og synes det er flott å møte gode spillere fra Bodø, Narvik, og Tromsø. Gledelig er det at det kommer til unge spillere, sier hun.

Order of Merit Order of Merit (Sammenlagtvinnere etter 4 regionstourer)

Herrer: Lars Magnussen/Loften GK

Damer: Anne Skancke Karlsen/Tromsø GK

Vinneren av trekningen  av golfutstyr til kr 10.000 ble Stian-Andre Hansen/Lofoten GK

Gratulerer til alle!

Brukernavn Passord