AVSLUTNINGSTURNERING 30. SEPTEMBER KL 1100
28. september 2017
Takk for 2017
16. oktober 2017
ROGER TAKKER FOR SESONGEN

Da er sesongen over for meg og jeg reiste fra Tromsø i dag. I fantastisk vær og med god tro på at det vi har gjort på banen i år vil gjøre banen klar for en tøff vinter. Det har vært en fin sesong selv om vi kom sent i gang grunnet kaldt og snø i mai og juni. Jeg syns greenene har respondert flott og ble meget gode å spille på. Takk til alle medlemmene i Tromsø Golfklubb.

Jeg kommer tilbake neste år og gleder meg allerede til å treffe dere igjen.

En liten 5 minutters pause i klubbhuset

Hilsen Roger

Jeg vil takke Roger for sesongen. Han og Dima har igjen brukt magi og banen fremstår som veldig bra. Gutta fortjener virkelig mye skryt. Vi har den siste tiden ryddet mye småskog. Det hjelper for mer effektivt spill og ser bra ut også. Vi holder banen åpen så lenge det lar seg gjøre. Følg med på facebook, golfbox (tidsbestilling) og hjemmeside for oppdatering om nattefrost.

Det siste vi skal gjøre før vi stenger er å lufte greenene. Når dette blir gjort, så vil ikke greenene egne seg for putting, så da stenger vi. Når dette blir er avhengig av været og temperaturen.

Det kjøpes nytt utstyr som hjelper for en god overvintring. Ny fairwaylufter kommer en av de nærmeste dagene. Det kjøpes også inn en ny gjødselsspreder som klubben vil spare en del penger på. Vi går fra kunstgjødsel korn til flytende gjødsel.

Bjørn

 

 

Brukernavn Passord