Medlemskontingent 2020
21. april 2020
Tromsø Golfklubb har startet en Spleis. Snøfritt og Grønne greener
19. mai 2020
Veien til Golf. Nybegynnerkurs i Golf 2020

Vi nærmer oss sesongstart!

Sesongen nærmer seg og vi ønsker både nye og gamle golfere velkommen til Tromsø Golfklubb. Vi håper trenden fra i fjor fortsetter med økt interesse og mange nye golfere.

Vår flotte bane på Breivikeidet gjøres nå i stand for sesongen. Brøyting av greener er startet og vi åpner banen så fort det lar seg gjøre. Nærmere informasjon om oppstart kommer.

Antall medlemmer i golfklubbene i Norge er økende, og flere og flere får øynene opp for idretten vår. Super sosialt, god trim og en flott uteaktivitet i fantastisk natur.

Om kurset

For nye medlemmer er den teoretiske delen av kurset klar som e-læringsmodul. Du får tilgang ved påmelding til VTG-kurset – Veien til golf. Kurset tar ca. 5 timer å gjennomføre. Du kan forberede deg til sesongen ved å sitte hjemme å lese og lære litt om golfens verden, mens snøen smelter. Send meil til bjorn@tromsogolf.com så får du bruksanvisningen for å ta kurset.

Den praktiske delen starter når snøen er borte. Golfklubben har utstyr som kan lånes ut til kursdeltakere. Når du tar kurset blir du medlem av Tromsø Golfklubb – Verdens nordligste 18 hulls golfbane.

Golfen er i den heldige situasjonen at vi er en utendørs idrett. Vi kan holde sosial distanse og forholde oss til helsemyndighetenes krav.

Pris for kurset, medlemskap og spill så mye du vi i 2020 sesongen fremgår under. Som nybegynner får du også reduserte priser for 2021 ved at du slipper å betale for å spille. Du betaler kun medlemsavgiften.

Alder                     Klasse                                   Kr

13-19 år               Junior                                 1200,-

20-27 år               Ungdom/student            2000,-

28-66 år               Senior                                2900,-

67 + år                  Pensjonist                         2900,-

Ektefelle/ samboer                                        2000,-

 

Kontakt bjorn@tromsogolf.com Mobil 907 66520

Brukernavn Passord